Semnele zilei deastăzi, 11.11.2018 de la ora 11.11

Vă salut dragele mele prietene de scris literatură și dragi cititori de litere.

Astăzi este o zi magică, în-semnată, cu vibrații puternice, iar acesta este semnul meu de reîntoarcere la proiectul comun început împreună și pe care, din lipsă de organizare judicioasă a timpului, l-am abandonat o vreme.

Dar iată, ziua de astăzi, care este una specială, cel puțin din punct de vedere numerologic, vezi bine este 11. 11. Iar la ora 11.11 se întâmplă niște treburi serioasse pe parte de vibrații, realinieri spirituale, cu energii puternice pentru atingerea potențialului. De aceea, zic să mă reîncarc, ca în Matrix, să scriu repede un articol cu tema săptămânii, Semne adică, cu alte cuvinte să mă trezesc la realitate. A scrisului cel puțin.

În așa fel încât miraculoasa oră 11 cu minutul de aur 11, să mă prindă în căutarea adevărului absolut, în plină schimbare, pe calea spre maximul meu de potențial creator. Probabil că așa cum spun numerologii, începând din minului 11 al zilei de astăzi, voi căpăta daruri noi, ca cel al clarviziunii, al previziunii, voi avea o revelație a scopului meu în viață.

Clar, din acest moment magic, mă voi numi evoluată spiritual brusc, voi deveni cea mai bună versiune a mea, acel canal clar prin care subconștientul meu se va materializa în realitate, voi transforma lumea într-un loc mai bun, voi deveni un fel de înger pe pământ.

Aș dori în final să îmi povestiți și voi, cum ați trecut de acest prag magic, pentru că semnele sunt clare. Devenim alți oameni, mult mai buni, mai generoși, mai atenți la nevoile celor din jur . Trebuie numai să ne deschidem sufletul, să primim vibrația de ora 11, minutul 11 din ziua de 11 a lunii a 11 a din anul 2018. Dacă era și anul cu 11 în coadă, nu mai aveam nici o șansă să fim aceeași. Eram radical schimbați. Vă salut și repede cu postarea că se apropie minutul 11. 

Vă îmbrațișez pe toate / toți , de nu vă vedeți.

P.S. Să nu uitați totuți să păstrați un moment de reculegere pentru cei plecați în războaie și care nu s-au mai întors. Tot la 11 si 11. De ziua armistițiului, a macilor. Poppy Day. Asta este serios. Nu e glumă !

 

Articol scris de mine, Monica, pentru tema săptămânii, Semne.

Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s